Söndag

Nu har jag verkligen fått nog! Jag är så förbannat trött på denna förkylning, o jag känner stressen komma smygandes. Veckan som gick kördes inte i många knop, och jag ligger efter på alla plan. Och på onsdag är det gruppredovisning i etiken, torsdag muntligt prov i franska o fredagen avslutas med prov i människan socialt o kulturellt, o det är liksom bara det extra sen har vi ju alla avnliga veckobeting som jag har, plus då veckan som varit beting som jag i stort bommat :( Hua, hur ska detta gå??

Just nu letar jag efter en mobil, verkar som om min har tappat ljudet :S o då var ju tanken att jag skulle köpa en rejäl mobilkamera eftersom kameran åxå håller på att havera, men fy vad många det fanns och då ska vi inte snacka om priserna :S Kanske bättre att köpa en helt enkel mobil som man ringer o smsar med o sen lägger pengar på en bättre kamera? Får fundera på det.

Sen håller jag på o letar efter ett begangnat löpband till mamma, men det billigaste jag hittat ha rlegat på drygt 4000. Lite i dyraste laget där med.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, börjar ju få liggsår :) men en kopp te blir det iaf o så får vi se vad jag orkar göra mera idag, förmodligen inget alls.

Livet är inte som det brukar

Jag har varit så jäkla låg de senaste dagarna, till och med så jag skrämt mig själv. O det var länge sedan. Det hela blev inte bättre av att min så pålitliga och helt underbara plats som jag brukade rymma till för att få lugn o ro och bara vara i trevligt ej krävande sällskap är borta. Ja, den har ju varit borta i några år nu men jag har liksom inte behövt det så illa som häromdagen. Men sen på det så kom alla de där hemska tankarna tillbaka igen, eller hemska o hemska..klart de är hemska eftersom de handlar om någon som stod mig väldigt nära och som jag höll kör, fortfarande gör, men tankar på döden skrämmer livet ur mig nuförtiden och jag har fortfarande så många frågor. Frågor som jag kanske aldrig får svar på...

Hur som så vaknade jag idag, eller rättare sagt blev väckt kl 06, o kännde mig mer lättad. Som om det värsta var över. kanske är sant för jag har lyckats plugga lite, dammsugit, fyllt bilen med 100 ton papper, gjort solrsbröd o 2 äppelkakor...ja, kanske en bra dag, en början på något bra igen...Bättre skulle jag kunnat skriva men jag borde väll egentligen vara nöjd med mitt liv. Men mitt vanliga jag är aldrig nöjd, eller mera vet aldrig vad jag vill ha...

Ibland så vill jag tänka o minnas, men jag orkar inte för att det gör för ont. Men då skäms jag över att jag försöker att inte tänka på det/dig, för det är inget som du förtjänar. Att inte bli tänkt på...Uscha, idag var en svammlig sentimenatal blogg inlägg. Men jag ska väll få skriva sånt ibland med...

Idag blir det hemmagjorda hamburgare med hemmagjort bröd och hemmagjord dressing :) Se om det kan smaka! Tänkte skicka iväg mannen o stora barnet sen med bilen o pappersinsamlingen plus ett stopp på leksaksaffären där det ska inhandlas present till discot F ska på imorgon :)

RSS 2.0